Jag har sprungit på så många jobbintervjuer den senaste tiden , jag är helt slut.
Så mycket frågor att svara på, en del av dom har jag aldrig riktigt tänkt på innan och jag har funderat en del på dom nu i efterhand. Som t.ex ”Vad gör du om fem år?” ”Vad hade varit ditt idealjobb?” Och ”Beskriv dig själv som person” Detta är några av sakerna som jag tycker är svårt att svara på.
För saken är den att jag inte har en aningen om vad jag gör om fem år, jag vet knappt vad jag hoppas att jag gör om fem år. Jag har funderat mycket på det där med det ideala jobbet. Jag vet inte än vad jag vill i livet i den aspekten, jag har en del ledtrådar och vet mer vad jag inte vill numera, men det är så långt jag har kommit hittills. Men det är alltid nåt och jag vet att resten kommer att lossna förr eller senare.
Men när jag inte varit på intervjuer så har jag hunnit baka lite goda kakor. Även detta är ett Australiensiskt recept. Jättegoda! Och återigen väldigt tjusiga kakor som ser ut att höra hemma på ett café. Prova och njut!
Min bild =) |
Chocolate chip cookies
20st
240g osaltat smör
300g (3,75 dl) hårt packat farinsocker
1 stort ägg
1tsk vaniljsocker
5dl vetemjöl
½tsk bikabornat
350g mörk choklad, hackad i bitar
1. 1. Värm ugnen till 190°C.
2.
2. Täck två plåtar med bakplåtspapper
3.
3. Lägg socker och smör i en skål och vispa med elvisp i 5 minuter tills det bleknat något. Tillsätt ägg och vispa ytterligare en minut. Vänd försiktigt ner mjöl, bikabornat och vaniljsocker i smeten med en träslev och tillsätt en nypa salt. Vänd sedan ner chokladbitarna. Rulla 2½ msk av blandningen till en boll och platta till lite lätt på plåten. Upprepa med resten av blandningen och lämna gott om plats för kakorna att expandera. (Du kan behöva baka kakorna i omgångar) Baka i 15-20 minuter, kakorna ska ha börjat mörknat lite i kanterna, men fortfarande vara mjuka.
Låt svalna först på plåten och sedan på galler.
Baka baka kaka! |
Recept från www.taste.com.au
0 kommentarer:
Skicka en kommentar