lördag 23 mars 2013

Do it yourself



 Idag är våren här och hälsar på. Eller ja, solen är här iallafall. Det är fortfarande kallt, men så länge jag slipper snön så är jag glad.
Snart är det påsk och jag planerar en enkel påskmiddag, har hittat väldigt mycket inspiration i Lantliv Mat & Vin, b.la en västerbottenpaj med sparris som låter fantastiskt god.

Idag är jag ledig och eftersom att jag jobbade halvdag igår så har jag faktiskt haft ork och energi till att fixa och dona lite. I morse gjorde jag eget fröknäckebröd! Jag använde återigen kocken Niklas Edgrens recept från hans blogg på alltommat. Det blev helt fantastiskt gott!
Receptet hittar ni här:



Jag tog rådet i kommentarsfältet och använde 1/3 av den angivna mängden olja och det blev jättebra. Jag hade dessutom inne det lite kortare än angiven tid, den här ugnen är lite temperamentsfull... Men det kan vara värt att ha lite koll på brödet mot slutet så det inte blir alltför solbränt.


Mitt nästa projekt blir Niklas hemmagjorda müsli och hans tacokrydda. Jag älskar att göra så mycket som möjligt själv från grunden, så Niklas blogg är en riktig guldgruva!

Ikväll är det Earth Hour, så jag ska tända stearinljus och mumsa knäckebröd! 



0 kommentarer:

Skicka en kommentar