Idag är våren här och hälsar på. Eller ja,
solen är här iallafall. Det är fortfarande kallt, men så länge jag slipper snön så är
jag glad.
Snart är det påsk och jag planerar en enkel påskmiddag,
har hittat väldigt mycket inspiration i Lantliv Mat & Vin, b.la en västerbottenpaj
med sparris som låter fantastiskt god.
Idag är jag ledig och eftersom att jag jobbade
halvdag igår så har jag faktiskt haft ork och energi till att fixa och dona
lite. I morse gjorde jag eget fröknäckebröd! Jag använde återigen kocken Niklas
Edgrens recept från hans blogg på alltommat. Det blev helt fantastiskt gott!
Receptet hittar ni här:
Jag tog rådet i kommentarsfältet och använde
1/3 av den angivna mängden olja och det blev jättebra. Jag hade dessutom inne
det lite kortare än angiven tid, den här ugnen är lite temperamentsfull... Men
det kan vara värt att ha lite koll på brödet mot slutet så det inte blir alltför
solbränt.
Mitt nästa projekt blir Niklas hemmagjorda müsli
och hans tacokrydda. Jag älskar att göra så mycket som möjligt själv från
grunden, så Niklas blogg är en riktig guldgruva!
Ikväll är det Earth Hour, så jag ska tända stearinljus och mumsa knäckebröd!
0 kommentarer:
Skicka en kommentar