söndag 31 mars 2013

Sommartider



Inatt gick vi över till sommartid, idag skiner solen och jag passar på att slänga ihop ett långkok. 
Idag provar jag Niklas Edgrens recept (surprise, surprise) på gulasch. Jag slängde i lite cayennepeppar förutom paprikapulver och kummin. Dessutom rekommenderar jag att inte följa måtten på kryddorna, alldeles för mycket kummin... 
Prova dig fram och börja med några teskedar.  
Mumsiga ingredienser


Börjar se bra ut


Det luktar väldigt gott i köket nu iallafall, det ska bli spännande att se hur det blir med palsternacka i gulasch =)
Receptet hittar du här:


Gulaschen severad


I morse åt jag hemmagjord müsli, även detta var Niklas recept. (Snöat in? Jag? Aldrig) Den var jättegod och 1000 ggr nyttigare än müslin man köper i affären.
Müslin på väg in i ugnen
Receptet hittar du här:

Färdig müsli =)
Just nu sitter jag och läser Frederik Zälls blogg på alltommat. Mycket goda recept! Jag är väldigt sugen på ett resept där på Kyckling Marsala med pappardelle. Det låter helt fantastiskt gott. Det blir nog nästa äventyr när gulaschen är uppäten.  

0 kommentarer:

Skicka en kommentar