Inatt gick vi över till sommartid, idag skiner
solen och jag passar på att slänga ihop ett långkok.
Idag provar jag Niklas
Edgrens recept (surprise, surprise) på gulasch. Jag slängde i lite
cayennepeppar förutom paprikapulver och kummin. Dessutom rekommenderar jag att
inte följa måtten på kryddorna, alldeles för mycket kummin...
Prova dig fram och börja med några teskedar.
Mumsiga ingredienser
|
Det luktar väldigt
gott i köket nu iallafall, det ska bli spännande att se hur det blir med
palsternacka i gulasch =)
Receptet hittar du här:
Gulaschen severad
|
I morse åt jag hemmagjord müsli, även detta var
Niklas recept. (Snöat in? Jag? Aldrig) Den var jättegod och 1000 ggr nyttigare än
müslin man köper i affären.
Müslin på väg in i ugnen
|
Receptet hittar du här:
Färdig müsli =)
|
Just nu sitter jag och läser Frederik Zälls blogg
på alltommat. Mycket goda recept! Jag är väldigt sugen på ett resept där på Kyckling
Marsala med pappardelle. Det låter helt fantastiskt gott. Det blir nog nästa äventyr
när gulaschen är uppäten.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar